Coretan

My photo
Jasin, Melaka, Malaysia
Dalam ranjau kehidupan, kita sering berhadapan dengan jalan buntu seolah-olah dunia ini akan kiamat. Kita diasak ke hujung jalan hingga tiada ruang untuk bernafas. Tiada lagi ruang untuk menapak walau selangkah. Tapi sebenarnya hidup kita belum berakhir, mesti ada ruang disekeliling kita untuk meneruskan kehidupan. Dan ingatlah penamat hidup hanyalah malaikatmaut yang memisahkan nyawa dari jasad kita.

Wednesday, September 1

Kenangan lalu menusuk kalbu

Salam kemerdekaan dan salam 1 Malaysia. Maaf dah agak lama juga x merajinkan diri untuk berbloging nie, almaklumlah 10 malam terakhir. Ade yg sebuk buat kueh, ade yang sebuk buat amalan, sama-samalah kite menjayakan 10 malam terkahir ini. Pada hari semalam, belek punya belek punya belek terjumpa lah kenangan lama nie. aduh comeynyer.... agak-agak boleh x pegi mase tuh nak cubit pipi sendiri hehehe sure x leh punye kan kalo nak putar mase kembali. Ape-ape pon layan kan aje eh... hehehehe

my parent @ old time


Sister
Brother 1
Brother 2
Me n My twin
 
My last 2 sister(they are not a twin)

Heheh tomey x gamba penulis mase tecik..... nie special penulis edit tok pembaca semua


3 comments:

zati-zt said...

wah..
gambar2 yg sngat2 klasik..
~rndu plak mse zaman muda-mudi ku..
:D hehe

MiSz MaNja said...

ade twin ea.. wah nnt kite na tunjuk lak pic kite kekecik dulu.. na cari ane ea ibu letak..hahah :p lupa da..

Afzainizam said...

----==--Dah nak raya lah ---==----
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com

Sorry Terlalu Lama Tak Ziarah Blog Ni but kita masih kawan sealam maya kan.... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...

woooo belum lagi lah rayo... lagi sikit lagi ...bebawal besabar yeee

wooooo nampak nostalgia beb.... aku suka nengok gambar lelama ni.... dari ko kecik sampai ko dah besor lain rupa ko ye masa kecik dah besor lain plakkk

Recent Posts