Coretan

My photo
Jasin, Melaka, Malaysia
Dalam ranjau kehidupan, kita sering berhadapan dengan jalan buntu seolah-olah dunia ini akan kiamat. Kita diasak ke hujung jalan hingga tiada ruang untuk bernafas. Tiada lagi ruang untuk menapak walau selangkah. Tapi sebenarnya hidup kita belum berakhir, mesti ada ruang disekeliling kita untuk meneruskan kehidupan. Dan ingatlah penamat hidup hanyalah malaikatmaut yang memisahkan nyawa dari jasad kita.

Wednesday, April 1

Akhirnya...

Setelah berhempas pulas, akhirnya siap dengan sempurnanya Projek Sarjana Muda penulis, cuma tinggal bahagian dokumentation jer lagi hehehe. So dikesempatan ini nak minta mangap kepada pembaca blog ini sbb agak lama x buka dan update blog ini hehehe.
nie la hasilnya tp penulis bagi yang interface je la hehehe:Menu Utama


Modul Belajar


Sub Modul Sejarah


Sub Modul Peraturan


Sub Modul Etika


Sub Modul AsasSub Modul Langkah Balingan


Sub Modul Pengiraan Markah


Sub Modul Kuiz


Sub Modul Galeri.

Di kesempatan ini juga aku nak berterima kasih kepada kengkawan penulis yang banyak membantu terutamanya saudari Atirah kerana banyak membantu dalam memberi tunjuk ajar mengenai penggunaan perisian Adobe Flash Professional CS3, x lupa juga kepada Saudara Kamaruzaman yang memberikan Installer perisian yang juga membantu penulis mendapatkan maklumat didalam pembikinan projek ini. tidak dilupakan juga kepada kedua ibu bapa penulis yang sentiasa memberikan dorongan dan kepada sesiapa sahaja yang terlibat secara langsung ataupun sebaliknya, penulis mengucapkan ribuan terima kasih yang tak terhingga.
No comments: