Coretan

My photo
Jasin, Melaka, Malaysia
Dalam ranjau kehidupan, kita sering berhadapan dengan jalan buntu seolah-olah dunia ini akan kiamat. Kita diasak ke hujung jalan hingga tiada ruang untuk bernafas. Tiada lagi ruang untuk menapak walau selangkah. Tapi sebenarnya hidup kita belum berakhir, mesti ada ruang disekeliling kita untuk meneruskan kehidupan. Dan ingatlah penamat hidup hanyalah malaikatmaut yang memisahkan nyawa dari jasad kita.

Saturday, February 14

Produksi Team


Pada last sem nie aku ade amik subjek AV production.
Subjek nie macam memberi pengenalan kepada asas Produksi
sesebuah cerita/filem/komercial. so aku berpeluang
mengenali bagaimana sesebuah iklan itu dijalankan.

kami juga diberikan satu task kecil dimana kami
dikehendaki menyediakan satu comercial pendek.
group pula terdapat 4 orang, 2 laki, 2 perempuan.

nie la group team aku


Aku la nie xkan x kenal kot


Nie Fadia Nazira


Kasni


Chui Ngoh

nak cerita panjang tentang comercial kami memang tak
boleh, kalo da bagitau nanti tak gempak arr korang nak
tengokkan. pe2 pon aku harap ia berjalan ngan lancar.

teringat aku dulu aku pernah jadi pelakon dalam
satu citer bertajuk "little Santa". pengarah die
abang angkat aku, masa 2 aku teman je die, aleh2
die buat perubahan n tambah sorang pelakon.
so pilihan die aku je la masa 2. ade la dalam 5/6
seance aku belakon. mula2 gugup abiz bro. wacakap sama lu.

pe2 pon memang jadi kenangan, bile tegok balik malu lak rasenye,
ye la mase 2 ari krismas, so family aku suma tgk aku ade dalam tv
termasuk aku, huhhuh pas2 heboh satu kampung...
actualy malu sgt nak bg tau dieowg, tp ape leh buatkan...
so aku pon mula la minat dalam bidang produksi serta seangkatan
dengannya.

so skunk nie aku la jadi pengarah tok iklan aku, amacam ada bran?
nanti da siap aku publish sini oke.
pe2 pon doakan sumanyer bejalan lancar ekekeke...adiosa...

1 comment:

Helmi Razali said...

wah, buat comercial. good luck!

Recent Posts