Coretan

My photo
Jasin, Melaka, Malaysia
Dalam ranjau kehidupan, kita sering berhadapan dengan jalan buntu seolah-olah dunia ini akan kiamat. Kita diasak ke hujung jalan hingga tiada ruang untuk bernafas. Tiada lagi ruang untuk menapak walau selangkah. Tapi sebenarnya hidup kita belum berakhir, mesti ada ruang disekeliling kita untuk meneruskan kehidupan. Dan ingatlah penamat hidup hanyalah malaikatmaut yang memisahkan nyawa dari jasad kita.

Monday, August 28

Majlis Penutupan Karnival Sukan

Pada 26 ogos yang lalu ...
aku telah menyertai persembahan dalam majlis penutupan karnival sukan
huhuhu penat dan puas setelah selesai menjayakan persembahan tersebut... best giler(owg giler pun tak best) perform persembahan 2... ramai mensorakkan persembahan kami tak tau la good or not... kih2 aku ting-tomg giler mase nak mula perform... tapi selepas je dengar sorakkan gemuruh teruk menjadik teruja( teruja... teruja... by Ella) huhuhu walaupun hujan renyai taik kuching majlis tetap berjalan lancar nak tengok hasilnya silakan klik ke bwh


hah nie la persembahan 2

nie sume tengah gedik3 la nie( jgn mare ek n nad & miera)

nie lagi satu chantek tak farmasi kiteowg


time to pose gedik3 ala2 shakira punya dencer la


cepat pose ade paparazi amik gamba nih (wah floor skan sangat)


masing2 muka puas jerk(padahal tak sedor perform bukan sehebat mane pun) kih3x

No comments:

Recent Posts